Sumažinome nereikalingas žaliavas ir energijos sąnaudas

Sumažinome nereikalingas žaliavas ir energijos sąnaudas, gamindami ekologišką reklaminę vitriną

 

Reklaminės vitrinos arba stendai – puikus būdas reklamuoti savo prekes ir paslaugas. Inovatyvus, ekologiškas reklaminis stengas, kurį sukūrė DIZREGA komanda – puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško tvaresnių reklamos sprendimų. Reklaminis stendas, pagamintas iš gamtai palankių medžiagų, geras pasirinkimas įmonėms, kurios nori sumažinti savo CO2 pėdsaką ir rinktis tvaresnius žaliuosius sprendimus. Šiame straipsnyje papasakosime, kokie sprendimai buvo pritaikyti kuriant ekologiškesnį, tvaresnį reklaminį stendą.

 

Pakeitėme reklaminio stendo technines specifikacijos ir sukūrėme ekologišką produktą

 

Visų pirma, galvojant apie ekologiškesnio reklaminio stendo kūrimą, peržiūrėjome esamą projektą ir įvertinome, ką galima optimizuoti. Inovatyvus, ekologiškas reklaminis stendas turi ne tik būti pagamintas iš tvarių medžiagų, bet ir gamybos procese turi būti laikomasi tvaraus projektavimo principų.

Įvertinę projektą perprojektavome jį, stengdamiesi sumažinti nenaudingo ploto kiekį. Juk reklaminiame stende visas dėmesys turi tekti reklamai, o ne stendo konstrukcijai. Aplinkai draugiškas reklaminis stendas, tai mažiau sunaudotų medžiagų!

 

Skatinkime žiedinę ekonomiką ir perdirbimą – ekologiškas reklaminis stendas

 

Tvarūs sprendimai, tai kuo daugiau perdirbamų ar antrą kartą panaudojamų medžiagų. Todėl kuriant reklaminio stendo projektą buvo svarbu naudoti tokias medžiagas, kurias būtų lengva atskirti, pakeisti reikiamas (nusidėvėjusias) dalis ar išrūšiuoti ir perdirbti stendo gyvavimo pabaigoje.

Mažinkime neigiamą poveikį aplinkai su ekologišku reklaminiu stendu ne tik pasirinkę tvaresnes medžiagas, bet ir pakeitus patį stendo dizainą. Perprojektavome gaminį taip, kad informacinės dalies informacija būtų lengvai atnaujinama. Tai reiškia, kad stendas galės būti naudojamas vėl ir vėl, o keičiant reklaminę medžiagą bus išvengta konstrukcijos pažeidimų, todėl reklaminė vitrina galės tarnauti ilgiau.

 

Mažinkime užterštumą kartu – ekologiškas reklaminis stendas

 

Be techninių gamybos sprendimų, priėmėme ir keletą sprendimų, susijusių su naudojamomis medžiagomis. Taip siekėme sumažinti gamybos metu išskiriamą CO2, sunaudojamą plastiko kiekį bei sumažinti vitrinos eksploatacinius kaštus.

Sunkias (organinio stiklo) medžiagas nusprendėme keisti lengvesnėmis (kompozitu). Taip sumažinome stendo svorį ir sunaudojamų medžiagų kiekį. Be to, liuminescencines lempas nusprendėme pakeisti LED arba šviesos diodų lempomis. Šios lempos sunaudoja maždaug 20 proc. mažiau elektros energijos, todėl tokie stendai bus ekologiškesni, bus pigesnis jų išlaikymas. Be to, LED lempos yra saugesnės, nes jų gamybos procese nėra naudojamas gyvsidabris (priešingai nei liuminescencinėse lempose). Skatinkime tvarumą kartu – rinkitės ekologiškesnį reklaminį stendą!

 

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3