Aplinkos apsaugai optimizuota pilonų gamyba

Aplinkos apsaugai optimizuota pilonų gamyba

Šiandien gyvename tokiame pasaulyje, kuriame vis daugiau ir daugiau dėmesio skiriama tvarumui ir ekologijai. Tai stebima ne tik dėl vis dažniau pasirodančių seminarų, paskaitų ar straipsnių laikraščiuose, bet ir dėl vis didesnio gamintojų ir verslų dėmesio, krypstančio į įvairių būdų, padėsiančių sumažinti tam tikrų produktų ar paslaugų sukuriamą neigiamą poveikį aplinkai, kartu padėsiančių pagerinti gyvenimo kokybę. Norėdami prisidėti prie ekologijos, mes irgi siekiame ieškoti vis naujų būdų, kuriuos galėtume pritaikyti gamindami savo produktus. Būtent dėl to sukūrėme ekologiškesnį ir tvaresnį reklamos būdą – reklaminį piloną, kuris gaminamas mažinant nereikalingas gamybos procesui žaliavas bei mažinant energijos sąnaudas. Tikime, kad tai didelis ir svarbus žingsnis, norint vis labiau prisidėti prie aplinkos apsaugos. Mums aplinka rūpi, tad pristatome Jums šį reklaminį piloną.

Dizrega gamintojų sukurtas pilonas yra ekologiškesnis ir pagamintas taikant žiedinės ekonomikos principus, tad naudodami šį reklaminį piloną savo veiklos žinomumui didinti neabejotinai skatinsite ir jau minėtą žiedinę ekonomiką. Taip pat svarbu paminėti, kad šis reklaminis pilonas, kurtas naudojant patobulintas technologijas, prisideda ir prie aplinkosauginio veiksmingumo gerinimo.

Gamindami reklaminį piloną pakeitėme jo technines specifikacijas (perprojektavome gaminį sumažindami nenaudingo ploto medžiagų kiekį, optimizavome konstrukciją, pasirinkome LED šviesos diodus, dažymo procesą perkėlėme į dažymo kamerą) – patobulinome jas taip, kad galėtume Jums pristatyti produktą, mažinantį paliekamo anglies dioksido pėdsaką net iki 50% - tai svarbu, nes tokiu būdu galime prisidėti ir prie aplinkos rūgštėjimo stabdymo. Vandenynų rūgštėjimas – viena iš itin aktualių aplinkos apsaugos problemų, tyrėjai teigia, kad pagrindinė šio rūgštėjimo priežastis ir yra anglies dioksido emisijos. Tačiau anglies dioksido, išskiriamo į aplinką, mažinimas nėra vienintelis teigiamas dalykas, pasiektas patobulinus reklaminių pilonų gamybos technologiją – kartu mažiname ir sunaudojamų cheminių medžiagų, atliekų kiekį, taip pat ir kitų toksiškų aplinkai medžiagų kiekį. Tokiais būdais prisidedame prie bendro aplinkos būklės gerinimo.

Šie Dizrega pilonai gaminami taikant ekologinį projektavimą, kuris yra padeda užtikrinti tai, kad toks produktas yra ekologiškesnis, palankesnis aplinkai. Gamindami šį reklaminį produktą naudojamai gamtai palankesnes medžiagas – šis pasirinkimas padeda pasiekti įvairių gamtai žalingų medžiagų, įprastai naudojamų pilonų gamyboje, kiekį.

Mes tikime, kad kiekvienas gali prisidėti prie aplinkos apsaugos gerinimo, tad kviečiame tai daryti kartu. Rinkimės tvarumą, atsispindintį kasdien naudojamuose produktuose. Kviečiame rinktis mūsų sukurtą reklaminį piloną ir taip prisidėti prie žiedinės ekonomikos, tvaraus vystymosi, įvairių žalingų cheminių medžiagų išskyrimo į aplinką mažinimo ir ekologiškesnės ateities.

 

 

Last modified onTuesday, 11 April 2023 07:00
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3