Pilono gamyba taikant ekologišką pilono projektavimą

Pilono gamyba taikant ekologišką pilono projektavimą

Šiais laikais reklama yra kaip niekad svarbi daugeliui įmonių. Kokiu būdu reklamuoti save, savo produktą ar savo įmonę, kiekvienas renkasi atskirai, tačiau mes norime Jums rekomenduoti vieną iš galimybių save reklamuoti ne tik taip, kad būtumėte pastebėti minios žmonių, potencialių klientų, bet ir taip, kad net ir netiesioginiu būdu galėtumėte prisidėti prie aplinkos apsaugos gerinimo ir ekologijos, kad galėtumėte prisidėti prie gražesnio ir tyresnio rytojaus.

Produktas, apie kurį kalbame – pilonas. Daugeliui ko gero teko ne tik girdėti, bet ir išbandyti šią reklamos priemonę. Visgi, įprastų pilonų gamyba yra itin aplinkai nepalankus procesas. Gaminant tokius reklaminius pilonus į aplinką išskiriama daug anglies dioksido, toksiškų medžiagų, taip pat susidaro daug cheminių atliekų, pastebimas ir aplinkos rūgštėjimas, toksiškas poveikis gamtai, sunaudojama daug plastiko.

Mums rūpi aplinkos apsauga, tad supažindiname Jus su ekologiškesniu Dizrega reklaminiu pilonu – tai naujoviškas bei kur kas tvaresnis sprendimas, kurį jau dabar galite taikyti reklamuodami savo įmonę, produktą ar paslaugą. Gamindami šį už įprastus pilonus ekologiškesnį piloną sumažinome nereikalingas žaliavas ir energijos sąnaudas, optimizavę gaminį ir pasirinkę naudoti LED šviesos diodus. Taip pat, kadangi pilono gamyba yra orientuota į tvarumą ir ekologiją, o jis gamintas naudojant mažiau aplinką teršiančių medžiagų, sumažinamas ir neigiamas poveikis aplinkai.

Verta paminėti, kad pilonų gamybai naudojamos medžiagos yra lengvai atskiriamos ir perdirbamos, tad tai jau yra teigiamas dalykas, norint prisidėti prie aplinkos apsaugos. Taip pat renkantis tokį piloną skatinama ir žiedinė ekonomika.

Naujos gamybos ekologiškesnis, aplinkai draugiškesnis pilonas taip pat turi patobulintas technines specifikacijas, leidžiančias gerinti aplinkosauginį veiksmingumą. Pakeitus šias technines specifikacijas ir taikant ekologinį pilono projektavimą, ir buvo sukurtas ekologiškesnis produktas, kurį Jums ir rekomenduojame išbandyti. Tad tokiu gamybos būdu tikrai gerinama aplinkos apsauga, mažinamas atliekų kiekis, sunaudojama mažiau plastiko. Be to, gamindami ekologiškesnį piloną paliekame mažesnį anglies dvideginio pėdsaką, naudojame mažiau cheminių medžiagų bei patiriame mažesnes energijos sąnaudas. Pastebimas ir sumažintas aplinkos rūgštėjimas bei toksiškų medžiagų panaudojimas.

Kviečiame užsisakyti šį Dizrega EKO piloną, kuris yra tvaresnis bei draugiškesnis aplinkai. Naudodami tokį reklaminį piloną ne tik būsite pastebėti, bet ir skatinsite žiedinę ekonomiką, tvarumą, prisidėsite prie ekologiškesnių produktų kūrimo, taip išreikšdami palaikymą gamintojams, galvojantiems apie gamtą. Mažinkime anglies dioksido išmetimą, mažinkime chemines atliekas, galiausiai mažinkime neigiamą poveikį aplinkai būtent su šiuo ekologiškesniu ir tvaresniu reklamos būdu – mūsų pilonu!

 

 

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3