Reklaminių vitrinų gamyba priimant tvaresnius sprendimus

Reklaminių vitrinų gamyba priimant tvaresnius sprendimus

Tvarumas – dažnai pastaruoju metu linksniuojamas žodis. Tačiau ar tikrai kiekvienas darome viską, ką galime, kad prisidėtume prie tvaresnio pasaulio kūrimo?

Šiandien kreipiamės į įvairius verslus – galbūt kaip tik ieškote būdo reklamuoti savo prekę, produktą ar paslaugą? Pataikėte ten, kur reikia. Nes šiandien norime Jus supažindinti su viena iš reklamos priemonių – reklaminius stendu. Reklaminis stendas šiandien – būdas Jums būti pamatytiems minios žmonių, galimai potencialių pirkėjų, klientų. Visgi retas susimąsto apie įprastų reklaminių stendų gamybinius procesus ir jų poveikį – deja, žalingą – mus globojančiai gamtai ir visai aplinkai, o kartu ir pačių mūsų sveikatai.

Įprastų reklaminių stendų gamyba pareikalauja didelio kiekio žaliavų naudojimo, taip pat įprastai būna didelės elektros sąnaudos, sunaudojama daug plastiko, daug cheminių medžiagų, taip pat daug toksiškų medžiagų. Taip pat įprastai būna didelis kiekis atliekų. Dar vienas itin svarbus dalykas – į aplinką įprastai išskiriama labai daug anglies dioksido. Tai dujų mišinys, kurio emisijos, anot tyrėjų, yra pagrindinė vandenynų rūgštėjimo problema. Ši problema yra opi aplinkosaugininkams, o kartu ir visiems, kuriems rūpi aplinka, kurioje gyvename.

Siekdami skatinti tvarumą, sukūrėme ekologišką ir tvarų reklaminį stendą – būdą Jums save reklamuoti ne tik taip, kad būtumėte pastebėti, bet kad ir savo reklama prisidėtumėte prie ekologiškesnio rytojaus kūrimo. Savo gamybiniuose procesuose sumainome nereikalingas žaliavas, taip pat energijos sąnaudas. Savo veikla skatiname ir palaikome žiedinę ekonomiką. Negana to, naujai sukurtas Dizrega reklaminis stendas prisideda prie aplinkosauginio veiksmingumo gerinimo, o pakeistos reklaminio stendo specifikacijos bei pritaikytas ekologinis reklaminio stendo projektavimas leido maksimaliai sumažinti atliekų kiekį, gerinti aplinkos apsaugą ir sukurti ekologiškesnį produktą. Dabar dėl pakeistų technologijų stebimas sumažėjęs gamybinių atliekų kiekis, taip pat į aplinką išskiriama mažiau kenksmingų anglies dioksido dujų, sunaudojama mažiau cheminių medžiagų. Stebimas ir sumažėjęs toksiškumas aplinkai bei sumažėjusios energijos sąnaudos.

Tam, kad pasiektume tokių rezultatų, perprojektavom gaminį sumažindami nenaudingo ploto medžiagų kiekį, taip pat mažinome medžiagų kiekį optimizuodami gaminio konstrukciją. Siekėme, kad skirtingos naudojamos medžiagos būtų lengvai atskiriamos, o vėliau perdirbamos, taip pat pasirinkome LED šviesos diodus bei sunkias (organinio stiklo) medžiagas pasirinkome pakeisti lengvesnėmis (kompozitu).

Būtent atlikę patobulinimus dabar galime pristatyti Jums ekologiškesnį, tvaresnį ir aplinkai draugiškesnį produktą, kurį galite kuo puikiausiai naudoti reklamuodami savo veiklą, tačiau kartu ir palaikydami tvarumą ir skatindami žiedinę ekonomiką.

 

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3